Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.
In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.
Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding
Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.
Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:
Stel u heeft net een aanrijding gehad en daarbij heeft u letselschade opgelopen. Wat vervelend, dit wensen we niemand toe. Aanrijdinggehad.nl weet wat u doormaakt in deze situatie. Zo begrijpen wij dat u mogelijk veel pijn en stress ervaart in deze situatie. U heeft het verkeersongeval niet veroorzaakt, maar heeft nu wel te maken met de gevolgen van de aanrijding en kampt met fysieke en mentale schade. Het ongeluk is een dramatische gebeurtenis die een grote impact kan hebben op uw sociale leven en op uw financiële situatie. In het ergste geval raakt u arbeidsongeschikt en kan dit ernstige gevolgen hebben. Bij dit soort letselschade is er sprake van verlies aan arbeidsvermogen. Dat betekent dat u (tijdelijk) niet kunt werken en een daling van uw inkomen kan verwachten. Ondertussen moeten de vaste lasten gewoon doorbetaald worden. De vraag is echter: hoelang kunt u rondkomen met een lager inkomen? Ons advies is dan ook, wacht niet langer met het inschakelen van juridische hulp en laat berekenen waar u recht op heeft.
Is er bij het ongeluk een partij die aansprakelijk gesteld kan worden? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een schadevergoeding. Aan de hand van de ernst van het letsel wordt de hoogte van de schadevergoeding bepaald. Allereerst schat de letselschadespecialist de kans op een vergoeding, de ernst van de situatie en het verwachte bedrag in. Hij neemt hierna contact op met de verzekeraar van de veroorzaker van het ongeluk. Indien er direct overeenstemming kan worden gevonden over het uit te keren bedrag, dan is de zaak rond en ontvangt u als slachtoffer snel een schadevergoeding. Spijtig genoeg is er lang niet altijd direct overeenstemming over het uitkeren van de schadeloosstelling. In dat geval kan de procedure meer tijd op zich nemen. Gelukkig kost dat u geen cent meer, want zowel de juridische kosten als de vergoeding worden verhaald op de verzekering van de tegenpartij.
Een verkeersongeluk overdonderd u, immers opeens heeft u te maken met de gevolgen van het ongeluk. Wellicht is uw auto beschadigd en heeft u ernstige letselschade opgelopen. Het is goed te begrijpen dat in zo’n situatie geen zin heeft om veel uit te zoeken. Intense emoties en gedachten wisselen elkaar af en het ontbreekt u aan juridische kennis om zelf het onderste uit de kan te halen. Dat is jammer, want het is juist nu belangrijk om de schadevergoeding te ontvangen. U heeft medische of psychische klachten opgelopen die de nodige financiële kosten met zich meebrengen. De letselschadespecialist die voor u aan de slag gaat kent de klappen van de zweep en weet de maximaal te behalen vergoeding voor u op de tegenpartij te verhalen.
Er zijn twee soorten ongevallen: een tweezijdig en een eenzijdig ongeval. Bij een tweezijdig ongeval zijn er ten minste twee verkeersdeelnemers betrokken bij het verkeersincident. In zeker 40% van de verkeersongelukken is er sprake van een kop-staartbotsing, waarbij bumperkleven vaak de oorzaak is van de aanrijding. Zelf bij een eenzijdig ongeval kan het zijn dat u recht heeft op een schadevergoeding. Ook wanneer de veroorzaker doorgereden is of onverzekerd aan het verkeer deelnam, kan de opgelopen letselschade verhaald worden. Het wordt in die gevallen verhaald op de SVI-verzekering en het Waarborgfonds. Wij helpen u om uw schadevergoeding te claimen en adviseren u over de gang van zaken.
In gevallen waar u letselschade in het verkeer heeft opgelopen en u deze schade niet verhalen bij de verzekeraar van de veroorzaker, kan het zijn dat u met het Waarborgfonds te maken krijgt. Dit is wanneer degene die u heeft aangereden niet verzekerd blijkt te zijn of wanneer degene niet te achterhalen valt. Dat is natuurlijk vervelend, omdat u recht heeft op een schadevergoeding. In de meeste gevallen kunt u dan terecht bij het Waarborgfonds. Dit fonds vergoedt de schade wanneer u deze niet kunt verhalen op een ander. U moet niet vergeten dat u wel binnen 14 dagen aangifte moet doen bij de politie. En er moet ten minste een poging gedaan zijn om de dader te vinden van het ongeluk. Indien er een getuige aanwezig was doet u er verstandig aan een getuigenverklaring vast te leggen. Deze verklaring is een bewijsstuk waarmee u kunt aantonen dat u bent aangereden door een onbekend motorvoertuig. U kunt dus ook uw schadevergoeding verhalen wanneer de veroorzaker niet bekend is.
Eerder heeft u kunnen lezen dat verschillende factoren van invloed zijn op de omvang van de te ontvangen schadevergoeding.
Het kan gaan om een vergoeding tot 2.000 euro wanneer het bijvoorbeeld gaat om kneuzingen of schaafwonden. Dit bedrag valt hoger uit bij ernstige letselschade. Hier volgen een aantal voorbeelden van gangbare letschade vergoedingen en voorbeelden van de typen letsel die vergoed worden:
Nu u een idee heeft gekregen van de in Nederland te claimen letselschadebedragen raden wij u aan een letselschadespecialist in te schakelen die voor u kan inschatten wat de precieze vergoeding moet zijn en het bedrag kan verhalen op de verzekering van de verantwoordelijke partij.
Op juridisch, medisch en financieel gebied zal er gekeken worden naar het letsel. De volgende vragen worden beantwoord: wie ging er de fout in en is de eventuele schade op de tegenpartij te verhalen? Is het letsel wat het slachtoffer op heeft gelopen te verhelpen? Zal het letsel voor problemen gaan zorgen in de toekomst? Is het slachtoffer in staat terug te keren naar zijn/haar werkzaamheden nadat hij of zij hersteld is?
Aanrijdinggehad.nl gaat graag voor u aan de slag om te krijgen waar u recht op heeft. Ons advies is altijd gratis. Al ruim 2500 slachtoffers met letselschade gingen u voor en er werd een succespercentage van 93,9% behaald. Niets houdt u tegen om een van onze letselschade specialisten de schadevergoeding waar u recht op heeft te claimen bij de tegenpartij. Vul uw gegevens in en binnen 24 uur neemt een van de specialisten contact met u op. Het is geheel vrijblijvend. Om zo veel mogelijk inzicht te krijgen in uw ongelukkige situatie vragen wij u om het schadeformulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen.
Onze schade-expert neemt binnen 48 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op. Wij werken op basis van no cure, no pay. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.
“Een man uit Rotterdam wordt al tijden gestalkt door zijn ex-vriendin. Op een dag wordt hij moedwillig aangereden en belandt hij in het ziekenhuis met een gebroken rugwervel. Uit het politierapport blijkt dat de ex-vriendin verantwoordelijk is voor het ongeluk.
De man laat zijn gegevens achter op aanrijdinggehad.nl en een letselschadejurist neemt contact op. De letselschadejurist beoordeelt dat de zaak zo sterk is, dat zij de juridische behandelings- en expertisekosten op zich neemt.
Deze kosten verhalen ze op de verzekeringsmaatschappij van de ex-vriendin. De advocaat dient met succes een claim in voor de materiële en persoonlijke schade, inclusief de gevolgschade voor de lange termijn. Want ook al maakt de man het naar omstandigheden goed, er moet helaas rekening worden gehouden met schade in de toekomst.”
Aanrijding gehad door een auto-ongeluk? Of slachtoffer van een verkeersongeluk? Wanneer u slachtoffer bent van een auto-ongeluk kan er naast materiële schade ook lichamelijk letsel voorkomen. Slachtoffers kunnen soms lang last hebben van pijn na een auto-ongeluk. Mocht u de dupe zijn van een auto-ongeluk dan is het belangrijk dat u de juiste stappen onderneemt, zo snel mogelijk! Het ligt er aan wat voor auto-ongeluk u heeft gehad natuurlijk maar de kosten kunnen enorm uiteenlopen. Denk aan kosten voor het ziekenhuis die niet vergoed worden door de verzekering of andere kosten die u heeft moeten maken. Fikse schadevergoeding bij een auto-ongeluk? Dit is zeker het geval wanneer u (deels) arbeidsongeschikt bent geraakt. Dit wil niemand natuurlijk en voorkomen is beter dan genezen. Een auto-ongeluk zit hem vaak in een klein hoekje… Ben je in het bezit van je rijbewijs dan ben je vast wel eens bij een auto-ongeluk betrokken geweest. Heb je letselschade door een auto-ongeluk dan heb je mogelijk recht op een schadeclaim. Heeft u een Aanrijding gehad door een voertuig-ongeluk, vul dan hier het formulier in en laat een letselschade specialist alles voor je uitzoeken.